я в каоком расширении он сохраняет файлы?... Потому как например если здаватьна плотерную порезку принимают только в кореловском формати или AI... Воть так!!!
Зберігає в AI, PDF, SVG і там ще цілий список форматів.
---------------------------
І так - продовжуємо. Зручність понад усе. Графічна оболонка КДЕ має багато засобів по налаштуванню себе хорошої під самого вибагливого користувача. Різні менюшки, кнопушки та панельки - будь-яких розмірів кольолору та конфігурації. Зокрема я зробив собі десктоп а-ля МакОС з верхньою панелькою швидкого запуску. Також я туди викинув годинник, системний монітор та кнопочки вимкнення/блокування.
Зверніть увагу - панель має ширину меншу, ніж екран - як у того-ж МакОСа. Хоча, ширина та розташування - все міняється.
Нижню панель я також залишив - там залишилося головне меню (його теж можна запхати куди завгодно), яким я вже мало користуватимусь, панель завдань, аудіомікшер та системний трей.
Оскільки нижню панель передбачається використовувати мало, то вона хутко зникає, якщо нею не користуватися. Верхню також можна прибрати геть з очей, натиснувши стрілочку справа панелі.
А цим я слухаю музику - щось досить подібне за поведінкою до 11-го медіа плеєра, створює бібліотек, ранжирує музику за рейтингом і т. д.
--------------------------
Відеоплеєр самий звичайний та зрозумілий до використання.
--------------------------